Over ons

Over Ons 

Echte familiale hartelijkheid

Bij Salon du Nord staat stijl centraal, verpakt in een omhulsel van echte familiale hartelijkheid. Onze reis begon 20 jaar geleden aan de prachtige Noordzee badstad Knokke, waar we niet alleen bekend
staan voor onze uitstekende haarverzorging, maar ook om de familiaire sfeer.

In 2020 breidden we onze passie voor stijl en onze belofte voor warmte uit naar het pittoreske Maldegem. Daar ontstond ons tweede salon, waar we nieuwe gezichten verwelkomden. We behielden de warmte die ons salon zo uniek maakt. Bij Salon du Nord geloven we dat jouw stijlervaring meer is dan alleen een verfraaiing; het is een kans om te ontsnappen, te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf.

Team van ervaren medewerkers

Onze toewijding aan jou staat centraal. We bieden meer dan alleen haarverzorging – we geven een ervaring waarbij je je thuis voelt. Ons salon is een plek waar je je kunt overgeven aan deskundige behandelingen en advies, omringd door een warme en gastvrije sfeer die je doet denken aan een bezoek aan goede vrienden. 

Enkel en alleen kwaliteitsproducten

Bij Salon du Nord streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste resultaten voor onze klanten. Daarom werken we met zorgvuldig geselecteerde producten van topmerken die bekend staan om hun toewijding aan haarverzorging.

Kapsalon Knokke

Lippenslaan 79, 8300 Knokke
knokke@salondunord.be
050 62 39 72

Kapsalon Maldegem

Kon. Astridlaan 55, 9990 Maldegem
maldegem@salondunord.be
050 68 00 77

Salon du Nord – BTW BE 0480.460.794