Over ons

Producten 

Ontdek onze kwaliteit
producten

Bij Salon du Nord streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste resultaten voor onze klanten. Daarom werken we met zorgvuldig geselecteerde producten van topmerken die bekend staan om hun toewijding aan haarverzorging.

NAK

Voor weelderig en gezond haar

Ons geheim voor weelderig, gezond haar begint met NAK. Deze toonaangevende haarverzorgingslijn biedt de perfecte oplossingen voor het behouden en verbeteren van de gezondheid van je haar. Met NAK-producten kunnen we streven naar haar dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook gezond aanvoelt.

Schwarzkopf

Voor perfecte kleuringen

Kleuringen zijn een kunst, en met Schwarzkopf hebben we de kleurkunst geperfectioneerd. Of je nu op zoek bent naar subtiele highlights, gewaagde kleureffecten of gewoon je natuurlijke tint wilt verbeteren, Schwarzkopf biedt een scala aan kleurproducten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Authentic Beauty

Natuurlijke pracht

Authentic Beauty biedt producten die de schoonheid van natuurlijke ingrediënten omarmen. Met een focus op duurzaamheid en effectieve resultaten brengen deze producten de pracht van de natuur naar jouw haarverzorgings routine.

Session

Het verschil zit in de details.

Session, een lijn die behoort tot Schwarzkopf Professional. Gedreven door de compromisloze behoeften van sessiestylisten, beantwoordt deze exclusieve professionele stylinglijn volledig aan de behoeften van hedendaagse kappers. Veertien innovatieve, hoogwaardige, superlichtgewicht formules zijn gemaakt om te combineren zonder te overbelasten en stellen elke stylist in staat om hun eigen visies tot leven te brengen.

Wella

Voor ieder haartype

De Wella producten zijn geschikt voor ieder haartype of je nu droog, poreus, vet of gekleurd haar hebt, met deze producten laat je je haar en hoofdhuid weer gezonden aanvoelen. Van balayage en highlights tot all-over kleur, verander elk beginniveau in een prachtig haarkleur met de collectie toners.

System

Specifieke haarbehoeften

Bij System Professional gebruiken ze geavanceerde wetenschap om u de beste transformerende haarverzorging te bieden. In plaats van snelle oplossingen te zoeken, richten deze wetenschappers zich op oplossingen die uw specifieke haarbehoeften aanpakken om het te herstellen vanuit de kern, voor haar dat gezonder en meer gehydrateerd aanvoelt.

STMNT

 hoogwaardige formules

Upgrade jouw dagelijkse routine met snelle en eenvoudige oplossingen die ontworpen zijn om de STMNT styling collecties aan te vullen.
Deze hoogwaardige formules zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van alle haar- en baardtypes en zijn doordrenkt met actieve houtskool om te zuiveren en verkwikkende menthol voor dat extra frisse, schone gevoel.

Jouw haar, onze prioriteit

We zijn er trots op deze merken te kunnen aanbieden en te werken met producten die voldoen aan onze hoge normen voor haarverzorging. Bij Salon du Nord is jouw haar onze prioriteit, en we streven ernaar om je de beste producten en service te bieden voor een prachtige look en gezond haar. Bezoek ons salon en ervaar 
zelf het verschil van deze hoogwaardige producten.

-Ulrike

Kapsalon Knokke

Lippenslaan 79, 8300 Knokke
knokke@salondunord.be
050 62 39 72

Kapsalon Maldegem

Kon. Astridlaan 55, 9990 Maldegem
maldegem@salondunord.be
050 68 00 77

Salon du Nord – BTW BE 0480.460.794