Over ons

Professioneel Team

haarverkleint-46

Ulrike

Zaakvoerster

Knokke & Maldegem

Ik ben Ulrike (38) 

Al meer dan 20 jaar ben ik met hart en ziel betrokken in de kapperswereld, waarvan bijna 14 jaar als trotse eigenaar van Salon du Nord. De passie voor mijn vak heeft me er toe gebracht om onze twee prachtige salons, samen met mijn team tot een meerwaarde te brengen in de streek.
De woensdagen ben ik meestal te vinden in Maldegem, en op vrijdagen en zaterdagen verwelkom ik jou met open armen in Knokke.
Onze visie bij Salon du Nord is heel eenvoudig: jij staat centraal. We willen dat jij je goed voelt, jezelf kunt zijn en een gevoel van thuiskomen ervaart.
Bij Salon du Nord zijn we altijd bezig met vernieuwen. We volgen de nieuwste cursussen en technieken om ervoor te zorgen dat we jou de best mogelijke service kunnen bieden.
We hebben twee geweldige teams, gedreven door dezelfde passie en toewijding om jou te laten stralen. Dit is mijn belofte aan jou, en ik kijk ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te verwelkomen in een van onze salons.

Team Knokke

haarverkleint-49

Emily

Manager

Knokke

Mijn naam is Emily (26), en mijn reis bij Salon du Nord begon acht jaar geleden. Ik begon als stagiaire en groeide van kapster tot assistent-manager, en nu ben ik hier manager. Mijn specialiteiten zijn herensnitten, korte, pittige kapsels en kleurenleer. Bij mij kan je altijd terecht voor al je vragen. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen.

Raquel2

Raquel

Assistent manager

Knokke

Hi, hi! Mijn naam is Raquel (23). Ik ben al 6 jaar werkzaam bij Salon du Nord. Begonnen als stagiaire en jobstudente, klom ik op tot assistent-manager. Ik ben een teamspeler in hart en nieren en heb een passie voor haar! Mijn specialiteiten zijn highlights, balayage en volume geven aan het haar. Ik vind het geweldig om mensen te verwennen en te ontvangen met een stralende glimlach. Hopelijk tot snel!

Alison

Alison

Allround kapster

Knokke

Mijn naam is Alison (25), en na 5 jaar ervaring in de kapperswereld blijft mijn passie voor haar groeien. Gedetailleerd werken is mijn handelsmerk; ik heb oog voor detail. Mijn favoriete behandelingen zijn knippen, kleuren en balayages. Variatie in mijn vak is wat het zo interessant maakt. Ik kijk ernaar uit om je een nieuwe look te geven!

Daphne

Daphne

Allround kapster

Knokke

Hoi allemaal, ik ben Daphne (27). Mijn kappersopleiding volgde ik bij Academie Verbist inAntwerpen, en nu ben ik al 9 jaar werkzaam in het kappersvak. Mijn specialiteiten zijn herensnitten, korte kapsels, kleuringen en highlights. Ik vind het geweldig om met mensen te werken, zowel voor de gezellige gesprekken als voor het prachtige eindresultaat. Ik ontvang je graag met een glimlach.

Melissa

Melissa

Allround kapster

Knokke

Hallo, ik ben Melissa (36), en ik ben al 18 jaar met heel mijn hart bij Salon du Nord. Hier zijn we niet zomaar collega’s; we zijn een echte familie. Ik ben getrouwd en moeder van drie geweldige kinderen.

Wat ik het liefste doe? Jullie mooier maken en een gelukkig gevoel bezorgen. Als ik moest kiezen waar ik het meest van houd, dan zijn het de brushing-technieken waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. En voor de Franse touch? Je parle franais, je peux toujours vous aider. bientt bij Salon du Nord, waar ik met plezier voor je klaarsta.

Luka2

Luka

Allround kapper

Knokke

Ik ben Luka (21), op woensdag, vrijdag en zaterdag versterk ik met hart en ziel het Salon du Nord team. Ik ben vereerd om deel uit te maken van deze familie. Naast mijn werk ben ik de trotse eigenaar van Jerome, een geweldige labradoodle. In mijn vrije tijd vind je me op de manège tussen de paarden of gezellig uit met vrienden. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in het salon.

Romy

Romy

Weekend- en vakantiekracht

Knokke

Ik ben Romy (19), pas afgestudeerd aan mijn kappersopleiding & doe er nu nog een lerarenopleiding bij. Ik versterk het team in de weekenden en tijdens vakantieperiodes.

Team Maldegem

Marjolein

Marjolein

Manager

Maldegem

Hallo, ik ben Marjolein (41) en ik sta al 20 jaar vol passie en liefde in het kappersvak. Wat mij echt voldoening geeft, is mensen zien vertrekken met een goed gevoel en een prachtig kapsel. Het drogen van krullen is mijn specialiteit, maar ook kleuren en knippen behoren tot mijn repertoire. Buiten het salon ben ik moeder van drie geweldige kinderen, waar ik veel aandacht en liefde aan schenk. Ik hoop nog vele jaren in het salon te mogen blijven en jullie te verwennen!

Maaike

Maaike

Allround kapster

Maldegem

Ik ben Maaike (32), en ik beschouw mezelf als een warme, vriendelijke persoon. Na een korte pauze van het kappersvak ben ik tot de conclusie gekomen dat dit mijn passie is. Voor mij voelt kapper zijn niet als werken, eerder als mijn favoriete hobby. Ik zet me met hart en ziel in voor mijn werk. Mijn specialiteiten zijn brushings en herensnits. Op maandag kun je bij mij terecht in Knokke, en op woensdag, vrijdag en zaterdag ben ik te vinden in Maldegem. Mijn gezin en mijn job zijn de belangrijkste elementen in mijn leven. Ik hoop je binnenkort in het salon te mogen begroeten, waar we je met open armen ontvangen. Tot dan!

Helena1

Helena

Allround kapster

Maldegem

Ik ben Helena (26), en al 6 jaar lang kapster. Sinds 2020 werk ik bij Salon du Nord, waar ik mocht meewerken aan de opstart van dit geweldige salon. Tijdens jouw kappers bezoek hou ik van een gezellige babbel, waardoor we hier echt een familiale sfeer creren. Mijn favoriete behandelingen in het salon zijn korte brushings, herensnits en kleuringen. Je kunt me altijd op woensdag, vrijdag en zaterdag vinden, klaar om je een geweldige kapperservaring te bezorgen.

Kapsalon Knokke

Lippenslaan 79, 8300 Knokke
knokke@salondunord.be
050 62 39 72

Kapsalon Maldegem

Kon. Astridlaan 55, 9990 Maldegem
maldegem@salondunord.be
050 68 00 77

Salon du Nord – BTW BE 0480.460.794